Tempur

Stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapomgeving met Tempur

Ontdek de collectie

Tempur bedden, matrassen en kussen kun je kopen in de regio Warmond, Oegstgeest, Voorhout en Sassenheim

Tempur bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond.

Tempur bedden en bedbodems bij in de regio Warmond, Oegstgeest, Voorhout en Sassenheim

De bedden van Tempur zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een Tempur bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring.

Tempur matrassen in Warmond

Tempur matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een Tempur Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De Tempur Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de Tempur Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een Tempur Sensation. Beleef het bij Frans van Stijn Wonen en Slapen!

Tempur kussens

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. Tempur heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. Tempur Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een Tempur Comfort kussen.

Tempur comfortproducten

Comfort is het sleutelwoord voor alle Tempur producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond.

slaapadvies

Frans van Stijn Wonen en Slapen, jouw Tempur specialist in de regio Warmond, Oegstgeest, Voorhout en Sassenheim.

Frans van Stijn Wonen en Slapen is dé Tempur specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Tempur bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Warmond naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Tempur bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in de regio Warmond, Oegstgeest, Voorhout en Sassenheim

Bedden en bedbodems
Matrassen
Hoofdkussens
Zitkussens
Beddengoed
Reiscomfortproducten
Toppers

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook