Frans van Stijn Wonen en Slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Frans van Stijn Wonen en Slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Frans van Stijn Wonen en Slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. In Warmond vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.


Maak een afspraak

De historie van Frans van Stijn Wonen en Slapen

Sinds 1887 staat Frans van Stijn Wonen en Slapen in de regio bekend om zijn vakmanschap en het leveren van maatwerk door goed te luisteren -wat-de-klant wil. Ook de vierde generatie is zich terdege bewust dat hij zich iedere dag opnieuw moet bewijzen. Meedenker Jolanda, die het winkelgedeelte voor haar rekening neemt, adviseert en ‘ontzorgt’ de klant binnen zijn budget. Broer Frank is de vakman die zorgt dat alle wensen van klein tot complete inrichtingen tot volle tevredenheid worden uitgevoerd. Service wordt hier met een grote S geschreven. De liefde voor het vak zit bij de geboorte al in de genen. Geen wonder dat de vijfde generatie nu al zeker weet ter zijner tijd het familiebedrijf voort te zetten.


De grote merken van Frans van Stijn Wonen en Slapen

Bij Frans van Stijn Wonen en Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Auping
Tempur
Silvana