Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woninginterieurspecialist in regio Warmond

Aan alles gedacht

Bij ons draait alles om de kleinste details om jouw raambekleding perfect te maken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij je voorzien van het juiste advies. Voor kleine ramen raden we de 50 mm lamelbreedte aan, terwijl de 75 mm lamellen ideaal zijn voor grote raampartijen. In onze showroom tonen we je graag alle mogelijkheden van de Silhouette® Shades. We leveren deze raamdecoratie volledig op maat, waarbij je zelf de stof, kleur en zelfs extra isolerende opties kunt kiezen.

Kom langs voor advies
De perfecte balans

✔ Exclusieve shades ✔ Elektrische bediening ✔ Inclusief inmeten. Geniet van het beste van twee werelden met onze exclusieve Silhouette® Shades. Deze prachtige raamdecoratie combineert hoogwaardige stoffen met een ingenieus ontwerp, waardoor de lamellen elegant kunnen draaien. Niet alleen zijn ze een lust voor het oog, maar ze zijn ook bijzonder functioneel. Eigenlijk combineren ze het beste van een gordijn, een inbetween gordijn en jaloezieën. Met het grootste gemak kun je deze raamdecoratie volledig elektronisch bedienen, zodat je de perfecte balans kunt creëren tussen privacy en lichtinval.

Rust en sereniteit

Silhouette® Shades® zullen altijd perfect passen; of je ze nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatst. Deze unieke raamdecoratie combineert functionaliteit en esthetiek op sublieme wijze. Laat het prachtige zonlicht subtiel gefilterd binnenstromen, terwijl de felste stralen buiten worden gehouden. Pas de lamellen aan naar jouw wens en creëer de ideale balans tussen privacy en lichtinval. Bovendien hebben onze Silhouette Shades geluiddempende eigenschappen en zijn ze eenvoudig schoon te maken. Wil je een nog beter zicht naar buiten? Kies dan voor onze unieke ClearView™ stof.

Aangenaam gebruik

Onze Silhouette® Shades zijn standaard voorzien van één eenvoudig bedieningskoord, waarmee je de stoffen lamellen moeiteloos kunt openen, sluiten en kantelen. Maar wil je het jezelf nóg aangenamer maken? Kies dan voor PowerView® Automation, ons draadloze systeem waarmee je alles op afstand kunt bedienen via een handige app op je smartphone. Zo geniet je van ultiem comfort, vanaf elke plek in je huis. Luxaflex® biedt overigens nog meer slimme en veilige oplossingen voor jouw raamdecoratie. Ontdek onze revolutionaire koordbediening of ga voor de elektrische variant.

Silhouette® Shades kopen in de regio Warmond, Oegstgeest, Voorhout en Sassenheim?

Bezoek onze showroom