Duette® Shades van Luxaflex® voor je raam kopen? Frans van Stijn Wonen en Slapen in de regio Warmond, Oegstgeest en Voorhout is expert op het gebied van raamdecoratie

Rust en stilte creëer je met de Duette® Shades van Luxaflex® in je huis. De dubbele laag raamdecoratie werkt ook nog eens isolerend. Wil je meer informatie over deze binnenzonwering? Kom dan naar Frans van Stijn Wonen en Slapen in de regio Warmond, Oegstgeest en Voorhout.

Image slide

Duette® Shades vind je bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in de regio Warmond, Oegstgeest en Voorhout

Duette® Shades zijn de meest effectieve type raambekleding die er zijn. De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor geen goede akoestiek en extra isolatie.

Bij Frans van Stijn Wonen en Slapen vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen.

Kom naar onze showroom in Warmond en maak kennis met onze collecties raamdecoratie.


Lees meer over Luxaflex®

Duette® Shades in drie verschillende transparanties

Duette® Shades zijn verkrijgbaar in drie transparanties. Zo kun je zelf bepalen welke mate van privacy bij jouw woning nodig is.

Een combinatie van twee verschillende transparanties is natuurlijk ook mogelijk.Een lichtdoorlatende duette voor overdag en een met verduisterende stof voor de nacht.

"Bepaal lichtinval en sfeer met Duette Shades voor je ramen. Kom naar Frans van Stijn Wonen en Slapen"


Laat je inspireren

Duette® Shades, zonwering voor elke afwijkende vorm ramen

Heb je in huis ronde, schuine of driehoekige ramen of ramen met een andere afwijkende vorm? Dan zijn Duette® shades, net als Plissé® Shades, een perfecte en decoratieve oplossing.

Duette® shades zijn namelijk toepasbaar voor elke raamvorm. Wil je hier meer over weten? Je bent welkom een kijkje te komen nemen bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond.


Maak een afspraak met Frans van Stijn Wonen en Slapen

Duette® Shades, energiebesparende raambekleding in de regio Warmond, Oegstgeest en Voorhout

De Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt.

De stilstaande lucht in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van Luxaflex Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde.

Dit kan een besparing van 10 procent op jouw energierekening opleveren. Wil je meer over energiebesparing door shades weten? Kom gerust eens langs bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond.

Brandveilige en vlamvertragende Duette® Shades bij Frans van Stijn Wonen en Slapen

Frans van Stijn Wonen en Slapen bezit vlamvertragende Duette shades voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze Duette® Shades geven jouw ruimte een toegevoegde en functionele waarde op het gebied van brandveiligheid. De stoffen in deze collectie voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond. We vertellen je graag meer.


Maak een afspraak met Frans van Stijn Wonen en Slapen