Merk logo

Kijken, Kiezen & Kleuren raamdecoratie koop je bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in de regio Warmond, Oegstgeest en Voorhout

Kwaliteit en actualiteit staan centraal bij Kijken, Kiezen & Kleuren. De collectie bestaat onder andere uit raamdecoratie en vloerbedekking. Bekijk de prachtige collectie in de showroom van Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond.

Image slide
RAAMDECORATIE
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Frans van Stijn Wonen en Slapen!
Image slide
GORDIJNEN EN INBETWEENS
Uni en dessins bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond
Image slide
VLOEREN
Tapijt, vloerkleden, PVC en vinyl bij Frans van Stijn Wonen en Slapen

Kijken, Kiezen & Kleuren raamdecoratie bij Frans van Stijn Wonen en Slapen

Jouw interieur is pas echt compleet met mooie raamdecoratie. Van vitrage tot rolgordijnen en binnenzonwering tot horren. Het assortiment van Kijken, Kiezen & Kleuren biedt jou een ruime keuze. Samen met onze adviseurs ontdek je welke gordijnen of zonwering passen bij jouw stijl en interieur.


Maak een afspraak

PVC- en vinylvloeren van Kijken, Kiezen & Kleuren

Zowel PVC- als vinylvloeren staan gelijk aan stevige kwaliteit. De vloeren zijn praktisch vanwege hun optimale akoestische demping en eenvoudig onderhoud. Bovendien zijn PVC en vinyl waterafstotend en geschikt voor vloerverwarming.

Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw Kijken, Kiezen & Kleuren vloer.

Tapijt van Kijken, Kiezen & Kleuren bij Frans van Stijn Wonen en Slapen

Heb je een stoer interieur? Of juist klassiek? Dankzij de vele opties in structuur en kleur past een tapijt van Kijken, Kiezen & Kleuren bij iedere woonstijl. Van vloerkleed tot kamerbreed tapijt. Tapijt is een prachtige basis voor jouw gehele interieur. Ideaal want het is onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, warmte-isolerend én energiebesparend. Ervaar het zelf bij Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond.


Neem contact op met Frans van Stijn Wonen en Slapen

Frans van Stijn Wonen en Slapen in Warmond, voor al jouw Kijken, Kiezen & Kleuren

- Gordijnen
- Inbetweens
- Binnenzonwering
- PVC-vloeren
- Vinylvloeren
- Tapijt
- Vloerkleden